Good vibes only

Minulla on huiputuspaita.


Se toimii täysin rehdillä periaatteella. Kerään sillä tsemppiä itselleni ja rahaa hyväntekeväisyyteen. Kyseessä on siis harvinainen win-win----win tilanne!

Paitani on ns. tekninen urheilupaita. Aion pukea sen päälleni kun lähestymme Pesnja Abayan huippua. Siitä nimitys huiputuspaita.

Itse olen tietysti suurin voittaja. siitä ensimmäinen Win. Liki viidentuhannen metrin korkeudessa ihminen on kirjaimellisesti heikossa hapessa. Numeroina 50% merenpinnantason hapesta.

Tulen tarvitsemaan kaiken sen tsempin mitä ikinä voin saada. Siksi kerään kaikkien teidän hyvää mieltä ja auttamishalua niminä paitaani.

Vaikka en olekaan muistoesineiden keräilijä, luulenpa että tämän paidan säilytän. Tästä on tulossa todella hieno ja merkityksellinen. Samalla kun olen tavannut ihmisiä olen hengittänyt varastoon sitä mielialaa, jolla kukin on nimensä paitaani halunnut.

Good vibes only


Jotain periaatteita päätin jo aluksi. Jokainen joka paitaani - iholleni - tulee, tulee siihen vapaaehtoisesti. Nimeä en pyydä kahdesti. Eikä ole tarvinnut pyytääkään.

Tärkeitä ovat tietysti läheisimmät ihmiset, haluan oikeasti pitää heitä lähelläni kun päätä särkee, olen väsynyt ja voimaton.
Tärkeitä ovat luonnollisesti ne, jotka haluavat "nähdä" kanssani jotain suurta, ihmeellistä, kävellä kanssani jonkun käsittämättömän suuren keskelle. Amerikkalainen sanonta "walk with me" - kun keskustellaan asioista ja käytetään kävelyn rullaamisen hyväätekevää vaikutusta ajattelun tukena.
Tärkeitä ovat ne, jotka ymmärtävät että meillä on itse asiassa kaikki hyvin ja kymppi vuosituloista on vain yhden lounaan verran johonkin muuhun tärkeään.
Ja tärkeitä ovat ne jotka haluavat tukea tätä loistavaa tapaa tehdä hyvää maailmalle - muille - niille jotka tarvitsevat.

Tällä viikolla on ollut hyvä viikko. Ihan tässä arjen keskellä olen saanut monta nimeä mukaani.
Yksi niistä ilahdutti erityisesti sillä asenteella jolla se annettiin. Hyvin lyhyt keskustelu päättyi siihen että Jarmo Myllys - vuoden 1995 MM jääkiekkomaalivahti kirjoitti paitaani nimensä ja maksoi siitä: "joo tottakai mä tuun mukaan".


En ole mitenkään jääkiekkoihminen mutta kyllä minä ihailen ihmisiä jotka ovat hioneet taitonsa äärimmilleen, ovat lahjakkaita ja omaavat sellaisen keskittymiskyvyn että pääsevät parhaimpaansa äärimmäisen stressaavassa tilanteessa. Sellaistakin henkeä minä tarvitsen kun itse venytän omat rajani korkeammalle kuin koskaan tätä ennen tai tämän jälkeen. Minua auttaa Jamon nimi ja vapaaehtoisuus.

Win-win


Haluan ajatella, että juuri tämä kymppi auttaa jotakuta nuorta käymään koulua, kehittymään ja keskittymään - löytämään lahjakkuutensa ja tekemään siitä parasta - nimittäin Jamonkin kymppi on jo Suomesta lähtiessään kehittynyt Ulkoministeriön kehitysyhteistyövaroista 60€ ja kasvaa täyteen mittaansa vielä kohdemaassa.

Me Kapuajat teemme matkamme omalla kustannuksella. Meidän antimme on se, että kun kerran haluamme toteuttaa kiipeämismatkan sillä olisi merkitystä muutenkin. Kohdemaan - Kirgisian vammaisten naisten verkoston toiminta on tutustumis- ja avustuskohteenamme ja Nepalin koulua käyvät saavat jatkaa loistavia koulunkäyntimahdollisuuksia parantavia projektejaan.
Vaikka nämä Kali Devin koululaiset (kuva Taksvärkki ry)


Vielä yksi Win


Te lahjoittajat saatte vielä yhden kiitoksen ja hyvän mielen.
Mukaan pääsee edelleen. Matkalippu Kirgisiaan maksaa kympin. Minä hoidan kiipeämisen ja Väestöliitto huolitsee rahat. Opastuksen järjestää Mandala.

Jos ehdottomasti juuri sinun kannattaa olla asenteellasi mukanani, ota yhteyttä ja järjestämme "allekirjoitustilaisuuden". Meitä on kyllä mahtava porukka koossa.

Good vibes only!

ota yhteyttä tästä.

Tai maksa kannustus suoraan lahjoitustilille tästä




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elektronista varustelua

Kuinka unelma rahoitetaan?

Jokun roolissa